Ancsa: Kedves Judit! A problémám az, hogy amikor meggyes piskótát sütök, a meggy mindig lemegy az aljára. Próbáltam már mindenhogy, csak a végén tettem bele, apróra vágtam, a tetejére símítottam, beleforgattam, de mégis, mindig leül az aljára. Azt modják a tészta legyen túl laza, mások meg, hogy inkább túl sürű! Mit tegyek, hogy a meggy szépen egyenletesen süljön, mert szeretném, ha eloszlana a piskótában?
Anita Szeged
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rita: Olvass el egy hagyományos szakácskönyvet VAGY kérdezd meg a nagy anyádat VAGY vedd készen olyantól, aki tud sütni. No comment.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amy: Kedves Judit! Nemrégiben rendeltem egy futárszolgálattól Sthal Judit-os süteményt.Fehér csokis sütemény volt a neve.Nagyon tetszett!!!Nagyon finom.Annak a süteménynek a receptjét szeretném elkérni.Előre is köszönöm!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rita: Csak, hogy tudd, a fehér csoki nem csoki. Rendeld továddra is a CÉGtől. Otthon inkább süss valami jobbat. ÜDV
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ancsa: RITA! TE EGY IGAZI SEGGFEJ VAGY!HA SEGÍTENI NEMTUDSZ NE IS SZÓLJ HOZZÁ!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hát... ki, hogy vezeti le a feszültségét :-)